+358 50 439 9609 susanna@z-factory.fi

Susanna

Graafikko

Susannalla on monen vuoden kokemus graafisesta suunnittelusta eri mainos- ja uusmediatoimistoissa. Pohjakoulutuksen hän on hankkinut Kuvataideakatemiassa. Susanna on kiva tyyppi Richterin asteikolla.

Jan

Web suunnittelija

Jan hoitaa projektit ja niiden aikataulutukset. Omaa digitaalisen ajatuksenjuoksun ja kärsii siitä joskus öisikin. Helposti lähestyttävä. Saa ruokkia

Ajan hengen mukaisesti olemme laajasti verkostuneita. Teemme yhteistyötä monen eri osaajan kanssa. Näihin ihmisiin luotamme. Olemme samalla aaltopituudella ja tiedämme, että hommat tulee hoidettua. Esittelemme tässä muutamia ihmisiä. He ansaitsevat tulla nähdyksi.

Aki

Koodaaja, wordpress osaaja

Aki on kärsivällinen ongelmanratkaisija ja digitaalinen pohdiskelija. Mikään homma ei jää puolitiehen. Akilla on myös oma Kotisivupalvelu.

Ullamaija

Valokuvaaja

Ullamaija katsoo maailmaa pienestä reiästä, mutta näkee suuria todellisuuksia. Hän ikuistaa hetkiä ja tunnelmia millimetrin tarkkuudella. Ullamaija kuvaa niin taidekuvia kuin käyttökuviakin. Käy kurkkaamassa.

Julia

Kuvittaja

Julia on suomen eturivin kuvittajia. Kaikkihan tuntevat mainion Sian ja sen hulvattomat seikkailut. Julian sarjakuvia on käännetty japaniksi, kiinaksi ja koreaksi. Aika hyvin suomalaiselta possulta. Julialta voi kuvitusten lisäksi tilata yksilöllistä käsialapalvelua. Ainoa ystävämme joka on päässyt Wikipediaan!

Kaisa

Sisällöntuottaja

Kaisa osaa järjestellä sanat oikeaan järjestykseen. Tyyli-ikoni, joka kirjoittaa suomeksi ja ranskaksi. Rakastaa ranskaa kaikissa eri olomuodoissa. Suositun blogin pitäjä. Lilou’s sen olla pitää.