Susanna Zographos, graafinen suunnittelija

Susanna

Graafikko. Susannalla on monen vuoden kokemus graafisesta suunnittelusta eri mainos- ja uusmediatoimistoissa. Pohjakoulutuksen hän on hankkinut Kuvataideakatemiassa. Susanna on kiva tyyppi Richterin asteikolla.

Jan, web suunnittelija

Jan

Web suunnittelija. Jan hoitaa projektit ja niiden aikataulutukset. Omaa digitaalisen ajatuksenjuoksun ja kärsii siitä joskus öisikin. Helposti lähestyttävä. Saa ruokkia.

Ajan hengen mukaisesti olemme laajasti verkostuneita. Teemme yhteistyötä monen eri osaajan kanssa. Näihin ihmisiin luotamme. Olemme samalla aaltopituudella ja tiedämme, että hommat tulee hoidettua. Esittelemme tässä muutamia ihmisiä. He ansaitsevat tulla nähdyksi.

Aki

Koodari, wordpress osaaja. Aki on kärsivällinen ongelmanratkaisija ja digitaalinen pohdiskelija. Mikään homma ei jää puolitiehen. Akilla on myös oma Kotisivupalvelu.

Ulla-Maija Hänninen

Ullamaija

Valokuvaaja. Ullamaija katsoo maailmaa pienestä reiästä, mutta näkee suuria todellisuuksia. Hän ikuistaa hetkiä ja tunnelmia millimetrin tarkkuudella. Ullamaija kuvaa niin taidekuvia kuin käyttökuviakin. Käy kurkkaamassa.

Julia Vuori, kuvittaja

Julia

Kuvittaja. Julia on suomen eturivin kuvittajia. Kaikkihan tuntevat mainion Sian ja sen hulvattomat seikkailut. Julian sarjakuvia on käännetty japaniksi, kiinaksi ja koreaksi. Aika hyvin suomalaiselta possulta. Julialta voi kuvitusten lisäksi tilata yksilöllistä käsialapalvelua. Ainoa ystävämme joka on päässyt Wikipediaan!

Kaisa, sisällöontuottaja

Kaisa

Sisällöntuottaja. Kaisa osaa järjestellä sanat oikeaan järjestykseen. Tyyli-ikoni, joka kirjoittaa suomeksi ja ranskaksi. Rakastaa ranskaa kaikissa eri olomuodoissa. Suositun blogin pitäjä. Lilou’s sen olla pitää.