susanna@z-factory.fi | +358 439 9609

Nettisivut yrityksille, yhdistyksille ja liitoille | Helsinki | Z-Factory

Teemme nettisivuja yrityksille, yhteisöille, liitoille

Elämme vahvasti kotisivujen aikaa. Oli yrityksesi yhden ihmisen nyrkkipaja tai kansainvälisille markkinoille tähtäävä startup yritys, tarvitset nettisivut, joilla tavoitat asiakkaasi. Kotisivut ovat näkyvä osa yritystäsi, joten niihin kannattaa panostaa.

Z-Factory tekee nettisivut yritykselle avaimet käteen periaatteella. Suunnittelemme ja rakennamme kotisivut alusta alkaen tarpeitasi vastaaviksi ja siirrämme ne helposti ylläpidettävälle alustalle. Pääsääntöisesti teemme sivut wordpress alustalle, joka on maailman käytetyin nettisivu alusta. Teemme myös SSL-sertifikointeja sivustoille ja meiltä voit kysyä kaikkea mikä liittyy nettisivujen tekemiseen. Opastamme myös nettisivujen käytössä. Tarvittaessa avustamme myös some-strategian luomisessa ja eri kanavien saattamisessa asiakkaan tuotteen ja palveluiden tasolle.

Teemme myös hakukoneoptimointia.


Hakukoneoptimointi on prosessi, jonka tarkoitus on saada yrityksen nettisivut näkymään tietyillä hakusanoilla hakukonetuloksissa mahdollisimman kärkipäässä. Sillä, että yrityksesi näkyy ensimmäisellä sivulla hakukonetuloksissa on merkitystä.

Z-Factory  tekee nettisivut yrityksellesi avaimet käteen- periaatteella. Ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Sivut voidaan räälöidä tarpeitesi mukaan. Rakennamme sivustot WordPress- sisällönhallintaohjelman päälle.

WordPress on maailman eniten käytetty sisällönhallintaohjelmisto. Sen avulla sivuston päivittäminen onnistuu helposti.

Jos haluat näyttävyyttä elämääsi, ota meihin yhteyttä!

ÄLÄ HUUDA ÄÄNTÄSI KÄHEÄKSI

Tarjoamme sinulle tehokkaita ratkaisuja, jotka säästävät äänijänteitäsi ja aikaa. Sinun ei tarvitse huutaa tulla kuulluksi, kun sinulle on oikein suunnitellut kotisivut. Me toteutamme toimivat ja hakukoneoptimoidut nettisivut yrityksellesi.

NETTISIVUPAKETIT

Ennen kuin pyydät tarjousta tutustu Z-Factoryn nettisivupaketteihin. Ne helpottavat hahmottamaan sivustosi laajuutta ja luonnetta. Klikkaa linkkiä!

wordpress Ylläpito

Mikäli sivuston ylläpito tuntuu vaikealta, niin hoidamme sen puolestasi. Pidämme myös huolta wordpress alustasta, lisäosien päivittämisestä ja otamme sivustosta varmuuskopit. Näin voit käyttää kaiken energiasi omiin tehtäviisi. Ylläpito paketimme on varsin kilpailukykyinen ja suosittu palvelu. Jos haluat päivittää sivuja itse annamme aina 1,5 h wordpress koulutuksen uusille asiakkaille. Kysy lisää!

Tässä tekemiämme sivustoja.

Vieritä ylös