Nettisivut yritykselle ja yhteisölle – kysy lisää!

Elämme vahvasti kotisivujen aikaa. Oli yrityksesi yhden ihmisen nyrkkipaja tai kansainvälisille markkinoille tähtäävä startup yritys, tarvitset nettisivut, joilla tavoitat asiakkaasi. Kotisivut ovat näkyvä osa yritystäsi, joten niihin kannattaa panostaa.

Z-Factory tekee nettisivut yritykselle avaimet käteen periaatteella. Suunnittelemme ja rakennamme kotisivut alusta alkaen tarpeitasi vastaaviksi ja siirrämme ne helposti ylläpidettävälle alustalle. Pääsääntöisesti teemme sivut wordpress alustalle, joka on maailman käytetyin nettisivu alusta. Teemme myös SSL-sertifikointeja sivustoille ja meiltä voit kysyä kaikkea mikä liittyy nettisivujen tekemiseen. Opastamme myös nettisivujen käytössä. Tarvittaessa avustamme myös some-strategian luomisessa ja eri kanavien saattamisessa asiakkaan tuotteen ja palveluiden tasolle.

Teemme myös hakukoneoptimointia.
Hakukoneoptimointi on prosessi, jonka tarkoitus on saada yrityksen nettisivut näkymään tietyillä hakusanoilla hakukonetuloksissa mahdollisimman kärkipäässä. Sillä, että yrityksesi näkyy ensimmäisellä sivulla hakukonetuloksissa on merkitystä.

Kysy lisää.

Tässä muutamia työnäytteitämme.

ESITYSTAITEEN KESKUS RY – Performancecentrum rf eli Eskus on vuonna 2009 perustettu esitystaiteen tekijöiden yhteistyöalusta ja kohtaamispaikka. Alun perin viiden jäsenryhmän helsinkiläinen yhdistys on kasvanut valtakunnalliseksi yhdeksäntoista jäsenryhmän ja yli kahden sadan taiteilijan kulttuurialan yhteisöksi. Eskuksen kautta voidaan toteuttaa jäsenistöä yhdistäviä ja työllistäviä hankkeita, kanavoida verkostoitumista laaja-alaisesti ja jakaa kollegiaalista tukea.

Suunnittelimme ja toteutimme Eskuksen uuden wordpress -sivuston alusta loppuun.  Toteutus yhdessä Kotisivupalvelut yrityksen kanssa.

Vieraile sivustolla.

BestLevel, rakennusliike, Graafinen suunnittelu, web, nettisivut yritykselle, tuotekortit

BESTLEVEL Oy palvelee rakennusliikkeitä, suunnittelijoita ja arkkitehtejä. Voimakkaasti kasvava yritys tarvitsi uudet nettisivut, jossa korostuu yrityksen ammattiosaaminen ja dynaamisuus. Sivut on rakennettu wordpress alustalle. Niitä on helppo päivittää ja ylläpitää. Toteutus yhdessä Kotisivupalvelut yrityksen kanssa.

Vieraile sivustolla.

Teatteri Avoimet Ovet, vuoden teatteri 2009, Graafinen suunnittelu, web, nettisivut yritykselle, julisteet, kausiesitteet, flyerit

TEATTERI AVOIMIEN OVIEN  toimintamallin tavoitteena on tuottaa sisällöllisesti ja taiteellisesti korkeatasoisia, ajatuksia herättäviä draamaproduktioita, jotka vastaavat manifestiin – tunne, aisti, oivalla. Ohjelmistoprofiilia rikastutetaan musiikkivierailuilla, runoilloilla ja keskustelutilaisuuksilla. Teatteri Avoimet Ovet valittiin vuoden teatteriksi vuonna 2009. Z-Factory on tehnyt pitkään yhteistyötä teatterin kanssa. Olemme suunnitelleet teatterin markkinointimateriaalien visuaalisen ilmeen. Toteutus yhdessä Kotisivupalvelut yrityksen kanssa.

Vieraile sivustolla.

Restaurointikilta, hae restauroijaa, arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, web, nettisivut yritykselle

RESTAUROINTIKILLAN tehtävänä on pitää yllä korkeaa ammattietiikkaa ja saada restaurointityölle ja -alalle sen ansaitsema arvostus. Tavoitteena on saada restaurointialan työt ohjautumaan ammattilaisille ja panostaa katoamassa olevien käsityötaitojen käyttöön ja säilymiseen. Tarkoituksena on luoda toimiva ja elävä restaurointialojen ammattilaisten yhteistyöverkosto. Z-Factory suunnitteli nettisivuston visuaalisen ilmeen.

Vieraile sivustolla.

Teatteri Ilmi-Ö, teatterikoulu, teatteriesitykset- Graafinen suunnittelu, web, nettisivut yritykselle

TEATTERI ILMI-Ö on todellinen teatterihybridi, jonka toiminnassa yhdistyvät erilaiset teatterityön muodot. Esityksiä on eri kohderyhmille: lapsille, nuorille, aikuisille ja vanhuksille. ILMI-Ö tekee myös soveltavaa teatteria: yhteisöteatteria, osallistavaa teatteria, teatterityöpajoja, draamaa, koulutuksia sekä kulttuurin ja hyvinvoinnin yhdistäviä projekteja. ILMI-Öllä on myös teatterikoulu, joka antaa laajanoppimäärän mukaista opetusta lapsille ja nuorille teatteritaiteessa. Toteutus yhdessä Kotisivupalvelut yrityksen kanssa.

Vieraile sivustolla.

BioTech Plaza, Helsingin yliopisto, Graafinen suunnittelu, web, nettisivut yritykselle

BIOTECH PLAZA on Helsingin yliopiston biotekniikan tutkimuksen huippuyksikkö, joka etsii rohkeasti mm. ihmiskunnan sairauksiin parannuskeinoja. Z-Factory loi heille kansainvälisen asiantuntijabrändin, suunnitteli logon, esitteen, käyntikortin ja toteutti heidän uudet nettisivunsa.

Vieraile sivustolla.

Teatteri Universum- Graafinen suunnittelu, web, nettisivut yritykselle, esitteet

TEATTERI UNIVERSUM  on neljän helsinkiläisen teatterin – Aurinkoteatterin, Teater Marsin, Sirius Teaternin ja Teatteri Venuksen – yhteishanke. Se on yritys tehdä yhdessä sellaista mitä on vaikea tehdä yksin. Universum on halu sanoa ääneen että teatterin tekeminen on vapaata, epäkaupallista, itsenäistä toimintaa. Jos rakastat hullua, laadukasta, surrealistista ja hauskaa teatteria, niin koko universumissa ei ole parempaa paikkaa. Z-Factory suunnitteli Universumin nettisivujen visuaalisen ilmeen sekä käyttöliittymän ja toimi projektissa asiantuntijana.

Vieraile sivustolla.

Familia, monikulttuuriyhdistys- Graafinen suunnittelu, web, nettisivut yritykselle, esitteet ja flyerit

FAMILIAN tunnuslause ”Yhdessä maailmassa” muistuttaa, että elämme kaikki yhdessä ja samassa maailmassa, huolimatta lukuisista eri taustoistamme ja lähtökohdistamme. Yhdessä olemalla, yhdessä tekemällä ja yhdessä asioihin vaikuttamalla tulemme tutuiksi keskenämme. Näin yhteinen maailmamme on parempi paikka meille jokaiselle. Tunnuslause otettiin käyttöön vuonna 2016. Tuo sama ajatus oli kuitenkin taustalla jo toukokuussa 1988, kun Familia ry perustettiin. Z-Factory on Familian pitkäaikainen yhteistyökumppani. Olemme luoneet Familian visuaalisen ilmeen ja rakentaneet nettisivut.

Vieraile sivustolla.

Win Win Flow - psyykkinen valmennus

Win Win Flow elää ja hengittää psykologiaa auttaen omien alojensa huippuja saavuttamaan oman parhaan potentiaalinsa. Iloitsemme lapsellisen innostuneesti asiakkaan edistymisestä ja oivallusten syntymisestä.

Psyykkinen valmennus on luonteva osa maailman huippujen laadukasta urheiluvalmennusta, mutta ilahduttavasti yhä enemmän jo nuorten kilpaurheilijoiden ulottuvilla. Nyt psyykkinen valmennus on ottamassa yhä laajempaa jalansijaa myös esimiesten ja esiintyvien taiteilijoiden huippusuoriutumisen tukena.

Z-Factory toteutti sivuston ja suunnitteli logon.

Vieraile sivustolla.

Puheterapiakeskus Tempo - Graafinen suunnittelu Z-Factory

PUHETERAPIAKESKUS TEMPO OY on erityisesti puheen sujuvuuden häiriöihin, änkytykseen ja sokellukseen, erikoistunut osaamiskeskus. Tavoitteenamme on mahdollistaa nykyistä laajemmin änkytysterapiapalveluiden saatavuus Suomessa. 

Tässä hyvä esimerkki ns. matalan budjetin nettisivusta. Sivustosta haluttiin mahdollisemman yksinkertaiset ja helppokäyttöiset.

Vieraile sivustolla.

RESERVILÄISURHEILULIITTO RY. Reserviläisliikunnan yksi keskeinen tehtävä on ylläpitää ja kehittää jäsenistönsä maanpuolustustaitoja. Maanpuolustustaitoihin kuuluvat fyysinen kunto ja kenttätaidot. Kenttätaitoja ovat suunnistus-, ampuma-, kartanluku-, tulenjohto-, johtamis- ja vaellustaidot. Jäseniä liitossa on tällä hetkellä n. 85.000. Z-Factory suunnitteli liiton nettisivujen ulkoasun ja loi liitolle uuden visuaalisen ilmeen.

Vieraile sivustolla

 

Golden Rainbow, liikuntaterapiaa - Graafinen suunnittelu, web, nettisivut yritykselle, käyntikortti

GOLDEN RAINBOW Elämässä tulee tilanteita, kun oma jaksaminen on vaakalaudalla. Onneksi on olemassa Laurin kaltaisia nuoria, innokkaita ja osaavia ihmisiä, jotka osaavat auttaa ja tukea näissä elämän taitekohdissa. Golden Rainbown tavoitteena on liikunnan avulla auttaa näitä ihmisiä. Z-Factory rakensi uudet responsiiviset nettisivut.

Vieraile sivustolla.

Partnevia - Graafinen suunnittelu, web, nettisivut yritykselle

PARTNEVIA on asiantuntijayritys, joka auttaa sinua asunnon ja kiinteistön ostossa. Suurissa kaupoissa on hyvä olla mukana Partnevian kaltainen kokenut ammattilainen turvaamaan etusi. Z-Factory suunnitteli ja toteutti Partnevian nettisivut avaimet käteen periaatteella.

Vieraile sivustolla.

Taidetuotanto Havimo- ripustukset galleriaan, Graafinen suunnittelu, web, nettisivut yritykselle

TAIDETUOTANTO HAVIMO on alansa huippua. He saavat taiteen näyttämään kiinnostavalta. Taidetuotanto Havimo tarjoaa näyttelyiden ripustuksia gallerioille, taiteilijoilla sekä museoille. Ideoimme ja toteutimme heidän uudet nettisivunsa sekä teimme kattavan hakukoneoptimoinnin.

Vieraile sivustolla.

Duo, kahden kulttuurin perheille - Graafinen suunnittelu, web, nettisivut yritykselle, esitteet ja flyerit

DUO -toiminta on tarkoitettu Suomessa asuville kahden kulttuurin perheille, joiden määrä on kolminkertaistunut kahdessa vuosikymmenessä ja jotka ovat pysyvä osa suomalaista yhteiskuntaa. 

Duo-toiminta koostuu nettitoiminnasta (chatit, nettiryhmät, nettikurssit ja vanhempainvalmennus), teemaryhmistä, vapaaehtoisten koulutuksesta sekä vapaaehtoisten ohjaamista kasvotusten tapaavista ja nettiryhmistä. Duo tarjoaa myös neuvontaa kahden kulttuurin perheille ja perheitä työssään kohtaaville ammattilaisille, sekä järjestää luentoja ja koulutustilaisuuksia. Z-Factory on suunnittelut Duolle esitteitä, flyereita ja käyntikortit sekä suunnitellut ja toteuttanut yhdistyksen nettisivut.

Vieraile sivustolla.