susanna@z-factory.fi | +358 439 9609

Graafinen suunnittelu ja nettisivut yritykselle| Helsinki | Z-Factory

Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita

Autismisäätiö
BDO
BestLevel Oy
BestWasher Oy
Bloomer Oy
Christina Care Oy
Delingua
Duo
Eduhouse Oy
Eläkeliitto
Eskus- Esitystaiteen keskus
Euroshrink
Golden Rainbow
Helgenes
Helsingin kaupunki, Minun Silmin Sinun Silmin
​Helsingin yliopisto, Biotech Plaza
​Joy&Order
JSN
Julduz ry
Järkevä ratkaisut OY
KM-rakentajat
Kotisivupalvelut

Life Navi Oy
Lohjan varasto Oy
MaMaTerri
Membook Oy
Monikulttuuriyhdistys Familia ry
Myllyteatteri
Otaniemen Kehitys Oy / TalentMatch
Partnevia
Porin Teknillinen Seura
Positiivinen CV
Puheterapiakeskus Tempo Oy
Putkiwuorio Oy
Raxar Oy
Reserviläisurheiluliitto ry
Restaurointikilta
Salt&Champagne
Studio Wood Design Oy
Taidetuotanto Havimo
Tanssiurheiluliitto ry
TDC Hosting
Teatteri Avoimet Ovet
Teatteri Ilmi-Ö
Teatteri Universum
Viisi vuodenaikaa
Win Win Flow Oy

Asiakkaiden kommentteja

Z-Factory on tuottanut Reserviläisurheiluliitolle uuden graafisen ilmeen ja graafisen ohjeistuksen, joiden pohjalta liiton verkkopalvelun ilme on raikas ja urheilullinen. Lisäksi Z-Factory vastaa omalta osaltaan myös jatkossa liiton viestinnän kehittämistä, verkkopalvelun sekä sosiaalisen median (facebook) päivittämisestä. Reserviläisurheiluliitto on erittäin tyytyväinen Z-Factoryn palveluihin ja työn laatuun. Suosittelemme Z-Factoryn palveluja vastaaville organisaatioille.

Risto Tarkiainen

Toiminnanjohtaja, Reserviläisurheiluliitto RY

Luotettavuus, asiakkaan kuunteleminen, ammattilaisuus ja rentous kuvaavat Z-Factoryn toimintaa.  Asioihin tartutaan heti ammattimaisella ja rennolla otteella asiakasta kuunnellen.  Z-Factoryn toiminta on joustavaa, mikä mahdollistaa idean kehityksen ja toteuttamisen huippuunsa.
Olen tyytyväinen nettisivuihini ja käyntikortteihini, jotka Z-Factory toteutti.  Nyt katse on eteenpäin. Sain lisäksi tukea ja neuvoja sivujen suunnitteluun tulevaisuutta varten, joka sekin mielestäni kertoo vankasta ammattitaidosta sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Z-Factory on ketterä, luova ja ammattitaitoinen yritys, jonka palveluita voin suositella jokaiselle, joka miettii nettisivujen tai käyntikortin suunnittelua.

Lauri Pyykkönen

Liikuntaterapeutti, Golden Rainbow

Teatteri Avoimet Ovet on tehnyt yhteistyötä Susannan kanssa vuosia. Yhdessä olemme luoneet teatterille yhtenäisen, tunnistettavan, omannäköisen graafisen ilmeen, joka toistuu painotuotteissa, nettisivuilla ja ilmoituksissa. Susanna on kekseliäs ja luova graafikko, joka ideoi alustavankin idean pohjalta nopeasti ehdotuksen tai pari. Jatkokehittely sujuu hyvässä yhteishengessä asiakkaan toiveet huomioiden. Olemme erittäin tyytyväisiä sekä yhteistyön sujuvuuteen että toteutettuihin töihin. Asiakkaamme kehuvat usein teatterin julisteita ja kysyvät graafikkomme yhteystietoja. Suosittelemme varauksetta yhteistyötä Susannan kanssa.

Sinna Laaksonen
Tuottaja, Teatteri Avoimet Ovet

Yhteistyömme Z-Factoryn kanssa on jatkunut monia vuosia ja siihen on monia hyviä syitä! Jan ja Susanna ovat molemmat osaavia ammattilaisia. He kuuntelevat asiakkaan tarpeita ja ovat joustavia, nopeita ja aikaansaavia. Yhteistyö Z-Factoryn kanssa on sujunut aina mutkattomasti ja hymy suupielissä. Pienen järjestön ja projektin näkökulmasta meitä on ilahduttanut myös Z-Factoryn kohtuulliset hinnat.​

Hanna Kinnunen

Projektipäälliikkö, Duo

Yhteistyö Z-Factoryn kanssa on sujunut erittäin hyvin ja olemme olleet tyytyväsiä niin palveluihin kuin koulutukseen kaikin tavoin. Sivumme on luotu ja päivitetty ammattimaisesti ja nopeasti, ja olemme voineet luottaa avaimet käteen periaatteella saamamme palvelun vastaavan tarpeitamme erittäin hyvin. Suosittelemme!

Anneli Portman

VTT, Misi -ohjelma vastaava, Helsingin kaupunki

Keski-Aasian kansojen yhdistys Julduz ry tarvitsi nettisivut sekä apua graafiseen suunnitteluun markkinointimateriaalia varten. Päädyimme Z-Factory:n palveluihin.

Yhteistoiminta sujui vaivatta. He tiesivät mitä haluamme ja toimivat sen mukaan pitäen silmällä myös kokonaiskuvaa. Pieni budjetti toi omat haasteensa, mutta he auttoivat parhaansa mukaan – resurssien rajoissa. Miellyttävä lopputulos ja toimivat kotisivut saavutimme ammattitaitoisen henkilökunnan avulla.

Z-Factory on todella monipuolinen yritys ja ihmiset ovat rautaisia ammattilaisia. Vielä kerran kiitos Susanna ja Jan! Lämpimästi suosittelen.

-Mavlouda Peiponen, Julduz ry, hallituksen puheenjohtaja

Tällaisia mietteitä oli meillä nettisivujen tekemiseen liittyen:

– Ohjaus nettisivujen tekemiseen oli todella ammattitaitoista, kärsivällistä ja sitoutunutta
– Olette todella mukavia ihmisiä – teidän kanssanne oli ilo työskennellä.
– Janin ja Akin koulutuksessa paistoi aina aurinko 🙂
– Teatteri ILMI Ö:n nettisivuista tuli todella hienot ja toimivat!

Kiitos vielä teille kaikille!!!
Mukavaa kevättä!

Outi ja muut ILMI Ö:läiset 🙂

Outi Sädekallio-Snelman

Kulttuurituottaja, näyttelijä, Teatteri Ilmi-Ö

With creativity, imagination and perseverance Z-Factory took our needs and turned them into a brand image. Working with Z-Factory is always a positive experience with timely customer service tailored to our needs. We look forward to our continuing relationship as our service develops and grows.

Katrina Hahling

Talent Match

Olemme tehneet Z-Factoryn kanssa yhteistyötä jo noin 5 vuoden ajan. Yhteydenottoja eri suunnittelutoimistoista tulee säännöllisesti, mutta meillä ei ole ollut vaihtoon tarvetta. Olemme olleet yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä helppouden, nopeuden ja joustavuuden vuoksi. Z-Factory pystyy ”puolesta ajatuksesta” luomaan loistavan kokonaisuuden. Lisäksi kustannukset ovat olleet erittäin kilpailukykyiset.

Antti Palola
BestLevel Oy

Vieritä ylös