Wall of Fame

Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita

Traficom

Kierivä Oy

AuroraLaw

Alko

Palkansaajasäätiö

JSN

Puistokulma

Teatteri Avoimet Ovet

Eläkeliitto

Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita

Aino kivi
Alko
Anis Unlimited
AuroraLAW
Autismisäätiö
BestLevel Oy
CrossFit Myrsky
Eläkeliitto
Eskus- Esitystaiteen keskus
Euroshrink
FAO -Freelance ammattiosasto
Helgenes
Helsingin kaupunki, Minun Silmin Sinun Silmin
Hyvinkään järjestötalo
JSN
Julduz ry
Kierivä Oy
Kirjailija Elina Annola
Kotisivupalvelut
Membook Oy
Myllyteatteri
Osaamisperusteisuushanke
Palkansaajasäätiö
Pia Pihlaja -viestintäkonsultti
Puistokulma
Putkiwuorio Oy
Q -teatteri
Raxar Oy
Reserviläisurheiluliitto ry
Salt&Champagne
Sievin Laatta-Asennus Oy
Tanssiurheiluliitto ry
Taikuri Robert Jägerhorn
Teatteri Avoimet Ovet
Teatteri Ilmi-Ö
Teollisuuslakimiesten yhdistys Ry
Totem teatteri
Tähtiporras Oy
Viisi vuodenaikaa

Asiakkaat kertovat

Susannan ja Janin kanssa oli kivaa tehdä töitä yhdessä! He kuuntelivat toiveitani tarkasti ja jaksoivat hakea oikealta tuntuvaa ratkaisua niin kauan, että se löytyi. Isoihin ja pieniin kysymyksiin ja erilaisiin pyyntöihin tuli vastaukset nopeasti ja ammattitaitoisesti. Lopputulokseen olen supertyytyväinen. Iso kiitos!

Kiitos Z-Factory – team. Uudet nettisivummee ovat saaneet huikean vastaan oton! Yhteistyö on ollut sujuvaa, rentoa mutta ammattitaitoista. Tästä on hyvä jatkaa flyerin suunnitteluun.

Perustin uuden suolahuonehoitolan, jolle halusin rakentaa laatua ja ylellisyyttä kuvailevan brändin. Hain netistä graafistasuunnittelijaa, ja törmäsin Z-Factoryyn, joka ilokseni tarjosikin laaja-alaisempia palveluita. Korisivujen tekijäkin minulta vielä puuttui. Susanna kartoitti ammattilaisen ottein näkemykseni tulevasta brändistäni, ja jo viikon sisällä sain ensimmäiset ehdotelmat logosta. Enempää ei tarvittu, oikea oli löytynyt juuri sillä tyylillä, jota etsin. Z-Factory loi kotisivut jo ennen virallisten kuvien valmistumista, itse pidän sivustosta, mutta vielä tärkeämpää että olen saanut niistä pelkkää positiivista palautetta asiakkailta, tuttavilta ja yhteistyökumppaneilta. Z-Factoryn kautta järjestyi myös copy-writer Outi sekä valokuvaaja Milla. Yhdellä keskustelukerralla Outi sai kerättyä oleelliset tiedot sekä punaisen lankani, millä tyylillä kotisivujen tekstit tulisi kirjoittaa. Millan kanssa teimme kaksi päivää kuvauksia studiolla, Milla on raudanluja valokuvauksen ammattilainen, pikkutarkka ja väsymätön. Näiden neljän ammattilaisen kanssa loimme yhdessä suolahuonehoitolani brändin, jota hain. Ammatillisen taituruuden lisäksi Z-Factoryn väki kohtaa asiakkaansa hyviin lämpimästi, yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti. Sydämellinen suositukseni!

Freelance-ammattiosaston nettisivujen uudistaminen Z-factoryn kanssa oli onnistunutta. Sivujen ulkoasu on raikas ja värimaailma on miellyttävä ja houkutteleva. Kaikki yhteistyö suunnittelusta toteutukseen sujui tehokkaasti ammattitaidolla ja meitä kuunnellen. Sivujen käyttöönotto koulutus oli selkeä ja kannustava.

Tällaisia mietteitä oli meillä nettisivujen tekemiseen liittyen: – Ohjaus nettisivujen tekemiseen oli todella ammattitaitoista, kärsivällistä ja sitoutunutta – Olette todella mukavia ihmisiä – teidän kanssanne oli ilo työskennellä. – Z-Factoryn koulutuksessa paistoi aina aurinko 🙂 – Teatteri ILMI Ö:n nettisivuista tuli todella hienot ja toimivat! Kiitos vielä teille kaikille!!! Mukavaa kevättä! Outi ja muut ILMI Ö:läiset 🙂