ASIAKKAITA & YHTEISTYÖKUMPPANEITA

Aino kivi
Alko
Anis Unlimited
Autismisäätiö
BDO
BestLevel Oy
CrossFit Myrsky
Eduhouse Oy
Eläkeliitto
Eskus- Esitystaiteen keskus
Euroshrink
FAO – Freelance ammattiosasto
Helgenes
Helsingin kaupunki, Minun Silmin Sinun Silmin
Hyvinkään järjestötalo
JSN
Julduz ry
Kierivä Oy
Kirjailija Elina Annola
Kotisivupalvelut
Membook Oy
Monikulttuuriyhdistys Familia ry
Myllyteatteri
Osaamisperusteisuushanke
Palkansaajasäätiö
Pia Pihlaja -viestintäkonsultti
Pro Parketti
Puistokulma
Putkiwuorio Oy
Raxar Oy
Reserviläisurheiluliitto ry
Salt&Champagne
Satakielikuukausi
Sievin Laatta-Asennus Oy
Studio Wood Design Oy
Tanssiurheiluliitto ry
Taikuri Robert Jägerhorn
Teatteri Avoimet Ovet
Teatteri Ilmi-Ö
Teatteri Universum
Teollisuuslakimiesten yhdistys Ry
Tähtiporras Oy
Viisi vuodenaikaa
Voimavarakeskus Tempo Oy
Win Win Flow Oy

ASIAKKAIDEN KOMMENTTEJA

Susannan ja Janin kanssa oli kivaa tehdä töitä yhdessä! He kuuntelivat toiveitani tarkasti ja jaksoivat hakea oikealta tuntuvaa ratkaisua niin kauan, että se löytyi. Isoihin ja pieniin kysymyksiin ja erilaisiin pyyntöihin tuli vastaukset nopeasti ja ammattitaitoisesti. Lopputulokseen olen supertyytyväinen. Iso kiitos!

Kiitos Z-Factory – team. Uudet nettisivummee ovat saaneet huikean vastaan oton! Yhteistyö on ollut sujuvaa, rentoa mutta ammattitaitoista. Tästä on hyvä jatkaa flyerin suunnitteluun.

Perustin uuden suolahuonehoitolan, jolle halusin rakentaa laatua ja ylellisyyttä kuvailevan brändin. Hain netistä graafistasuunnittelijaa, ja törmäsin Z-Factoryyn, joka ilokseni tarjosikin laaja-alaisempia palveluita. Korisivujen tekijäkin minulta vielä puuttui. Susanna kartoitti ammattilaisen ottein näkemykseni tulevasta brändistäni, ja jo viikon sisällä sain ensimmäiset ehdotelmat logosta. Enempää ei tarvittu, oikea oli löytynyt juuri sillä tyylillä, jota etsin.

Z-Factory loi kotisivut jo ennen virallisten kuvien valmistumista, itse pidän sivustosta, mutta vielä tärkeämpää että olen saanut niistä pelkkää positiivista palautetta asiakkailta, tuttavilta ja yhteistyökumppaneilta. Z-Factoryn kautta järjestyi myös copy-writer Outi sekä valokuvaaja Milla. Yhdellä keskustelukerralla Outi sai kerättyä oleelliset tiedot sekä punaisen lankani, millä tyylillä kotisivujen tekstit tulisi kirjoittaa. Millan kanssa teimme kaksi päivää kuvauksia studiolla, Milla on raudanluja valokuvauksen ammattilainen, pikkutarkka ja väsymätön. Näiden neljän ammattilaisen kanssa loimme yhdessä suolahuonehoitolani brändin, jota hain. Ammatillisen taituruuden lisäksi Z-Factoryn väki kohtaa asiakkaansa hyviin lämpimästi, yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti. Sydämellinen suositukseni!

Freelance-ammattiosaston nettisivujen uudistaminen Z-factoryn kanssa oli onnistunutta. Sivujen ulkoasu on raikas ja värimaailma on miellyttävä ja houkutteleva. Kaikki yhteistyö suunnittelusta toteutukseen sujui tehokkaasti ammattitaidolla ja meitä kuunnellen. Sivujen käyttöönotto koulutus oli selkeä ja kannustava.

Yhteistyömme Z-Factoryn kanssa on jatkunut monia vuosia ja siihen on monia hyviä syitä! Jan ja Susanna ovat molemmat osaavia ammattilaisia. He kuuntelevat asiakkaan tarpeita ja ovat joustavia, nopeita ja aikaansaavia. Yhteistyö Z-Factoryn kanssa on sujunut aina mutkattomasti ja hymy suupielissä. Pienen järjestön ja projektin näkökulmasta meitä on ilahduttanut myös Z-Factoryn kohtuulliset hinnat.​

Yhteistyö Z-Factoryn kanssa on sujunut erittäin hyvin ja olemme olleet tyytyväsiä niin palveluihin kuin koulutukseen kaikin tavoin. Sivumme on luotu ja päivitetty ammattimaisesti ja nopeasti, ja olemme voineet luottaa avaimet käteen periaatteella saamamme palvelun vastaavan tarpeitamme erittäin hyvin. Suosittelemme!

Tällaisia mietteitä oli meillä nettisivujen tekemiseen liittyen: – Ohjaus nettisivujen tekemiseen oli todella ammattitaitoista, kärsivällistä ja sitoutunutta – Olette todella mukavia ihmisiä – teidän kanssanne oli ilo työskennellä. – Z-Factoryn koulutuksessa paistoi aina aurinko 🙂 – Teatteri ILMI Ö:n nettisivuista tuli todella hienot ja toimivat! Kiitos vielä teille kaikille!!! Mukavaa kevättä! Outi ja muut ILMI Ö:läiset 🙂

Keski-Aasian kansojen yhdistys Julduz ry tarvitsi nettisivut sekä apua graafiseen suunnitteluun markkinointimateriaalia varten. Päädyimme Z-Factory:n palveluihin. Yhteistoiminta sujui vaivatta. He tiesivät mitä haluamme ja toimivat sen mukaan pitäen silmällä myös kokonaiskuvaa. Pieni budjetti toi omat haasteensa, mutta he auttoivat parhaansa mukaan – resurssien rajoissa. Miellyttävä lopputulos ja toimivat kotisivut saavutimme ammattitaitoisen henkilökunnan avulla. Z-Factory on todella monipuolinen yritys ja ihmiset ovat rautaisia ammattilaisia. Vielä kerran kiitos Z-Factoryn tiimille! Lämpimästi suosittelen.

Teatteri Avoimet Ovet on tehnyt yhteistyötä Susannan kanssa vuosia. Yhdessä olemme luoneet teatterille yhtenäisen, tunnistettavan, omannäköisen graafisen ilmeen, joka toistuu painotuotteissa, nettisivuilla ja ilmoituksissa. Susanna on kekseliäs ja luova graafikko, joka ideoi alustavankin idean pohjalta nopeasti ehdotuksen tai pari. Jatkokehittely sujuu hyvässä yhteishengessä asiakkaan toiveet huomioiden. Olemme erittäin tyytyväisiä sekä yhteistyön sujuvuuteen että toteutettuihin töihin. Asiakkaamme kehuvat usein teatterin julisteita ja kysyvät graafikkomme yhteystietoja. Suosittelemme varauksetta yhteistyötä Susannan kanssa.

Olemme tehneet Z-Factoryn kanssa yhteistyötä jo noin 5 vuoden ajan. Yhteydenottoja eri suunnittelutoimistoista tulee säännöllisesti, mutta meillä ei ole ollut vaihtoon tarvetta. Olemme olleet yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä helppouden, nopeuden ja joustavuuden vuoksi. Z-Factory pystyy ”puolesta ajatuksesta” luomaan loistavan kokonaisuuden. Lisäksi kustannukset ovat olleet erittäin kilpailukykyiset.

Scroll to Top