Better Call Z-Factory

Nyt kun olemme lähestulkoon kaikki motissa neljän seinän sisällä koronaviruksen takia, on jäänyt aikaa miettiä ja pysähtyä. Viruksen aikaansaamat yhteiskunnalliset vaikutukset tulevat olemaan mittavat, tästä kaikki asiantuntijat ovat yhtä mieltä. Monelle pienelle yritykselle tämä tulee olemaan kriittinen hetki. Jos asiakkaat kaikkoavat, mistä leipä pöytään? Digityöläisillä on pieni etu moniin muihin aloihin nähden siinä, että työ voidaan tehdä etänä kotona. Ei ole suuria kiinteitä kuluja. Pöydälle mahtuu näyttö ja näppäimistö ja epämääräinen kasa papereita, joissa on puhelinnumeroita, pikselimittoja, värikoodeja ja aikatauluja. Ja kahvikuppi.

Tämän päivän aikana Z-tiimi on ahkerasti heitellyt uusia ideoita WhatsApp ryhmässä. Jotain uutta olisi hyvä keksiä. Alusta alkaen Z-Factoryn ideologiaan on kuulunut ihmisläheinen lähestymiskulma.

Ideasta yritykseksi voi olla pitkä ja yksinäinen taival. Olisi hyvä, jos olisi joku, joka vähän sparraisi ja kuuntelisi, antaisi käytännön vinkkejä, miten toimia. Toimisi henkilökohtaisena coaching valmentajana, joka tukisi ja tsemppaisi.  Tätä olemme tänään pohtineet WhatsApp ryhmässä. Miten auttaa aloittelevia yrityksiä löytämään oikea polku digitaalisessa viidakossa. Voisiko yrityksille tarjota erilaisia paketteja, joissa olisi koottuna erilaisia ohjeistuksia. Digitaalisen viidakon survival pakkaus tai jonkin sorttinen ”mässypussi”, jonka avulla pääsisi alkuun. Joillekin voi olla vaikea perustaa yritykselle facebook-sivu tai hankkia domain. Tekstiäkin sivuilla pitäisi olla, joka saa asiakkaan kiinnostumaan tuotteesta. Mutta tekstin tuottaminen tuntuu hankalalta. Entä mistä saa valokuvat sivustolle? Tarvitaan siis monenlaisia palveluita, jotta ideasta syntyy tunnistettavissa oleva yritys, jonka ydinviesti tavoittaa ihmisiä. Eikö olisi aika mahtavaa, jos tällainen palvelu löytyisi yhdestä ja samasta paikasta? Tätä kaikkea haluamme tarjota: kokonaisvaltaista apua yrityksille ja yhdistyksille, jotka ovat enemmän tai vähemmän hukassa digitaalisessa viidakossa. Jonkun olisi sanottava: Yes, you can!

…tätä kehittelimme tänään…kokonaisvaltaista pakettia, joka tarjoaa aloittelevalle yritykselle kaiken tarvittavan, jotta homman saisi käyntiin. Tulemme esittämään uuden Z-Factory-tuotteen tuota pikaa…