z-metodi

…JA MITEN SE TOIMII

“Teitte päivästäni taas paremman. Kiitos!”

Olemme alusta lähtien Z-Factoryssä kulkeneet omia polkujamme. Lähestymme sinua, rakas asiakas ihmisläheisestä näkökulmasta, kutsuttakoon tätä lähestymistapaa leikkisästi Z-metodiksi. Pyrimme ottamaan tilanteen haltuun kuuntelemalla, opastamalla ja ehdottamalla. Kerromme, mikä on mahdollista ja mikä on taloudellisesti järkevää. Emme lupaa kuuta taivaalta. Haluamme tukea, tsempata ja tuoda parhaimmat puolesi esiin.

Meillä on laaja yhteistyöverkosto, joka koostuu alan ammattilaisista. Digitaalinen maailma on monikanavainen ja monesti vaikeasti hahmotettavissa. Liian usein asiakas jätetään yksin tekemään mahdottomia päätöksiä. Me pyrimme lähtökohtaisesti aina auttamaan asiakasta oman tietomme ja taitomme rajoissa; emme kuvittele osaavamme kaikkea. Meillä on kuitenkin jalostuneita mielipiteitä. Digitaalisessa viestinnässä ei ole olemassa vain yhtä totuutta. Jos emme jotain tiedä, otamme siitä selvää.

Emme jätä asiakasta yksin missään prosessin eri vaiheista. Joskus autamme kädestä pitäen, miten jokin asia saadaan tehtyä. Vaikka miten saan tehtyä firmalle facebook- sivut, miten teen sähköpostiini allekirjoituksen tai miten verkkolasku luodaan? Mistä minun pitää tilata domain nettisivuilleni? Mistä kannattaa hankkia webhotelli? Mistä löydän hyvän painon?

Työskentelemme kukin omissa tiloissamme, jotkut kotona, jotkut omalla työhuoneella. Meillä ei ole rasitteena ydinkeskustassa olevaa kallista toimitilaa, joten hinnat pysyvät kohtuullisina, samoin yritysrakenne on pyritty pitämään kevyenä.

Meiltä voi (ja kannattaa) kysyä niitä kuuluisia tyhmiä kysymyksiä!

tiimi

Susanna, graafikko

Susannalla on monen vuoden kokemus graafisesta suunnittelusta eri mainos- ja uusmediatoimistoissa. Pohjakoulutuksen hän on hankkinut Kuvataideakatemiassa. Susanna on kiva tyyppi Richterin asteikolla.

Jan, web suunnittelija

Jan hoitaa projektit ja niiden aikataulutukset. Omaa digitaalisen ajatuksenjuoksun ja kärsii siitä joskus öisinkin. Helposti lähestyttävä. Saa ruokkia.

Outi, sisällöntuottaja

Outi on kirjoittava psykologi, joka innostuu aidoista kohtaamisista. Ilman tunnetta ei ole mitään. Outi kirjoittaa, kuuntelee ja kommunikoi suomeksi ja englanniksi. Huom. tapaamisista saattaa tulla terapeuttisia. Outilla on oma vastaanotto winwinflow.fi

Milla, valokuvaaja & viestinnän monitaituri

Milla luottaa kuvan voimaan, hänen mottonsa on: ”Kuva on päivän sana” . Milla on yritysten ja medioiden luottovalokuvaaja, joka suunnittelee ja tekee virrasta erottuvia kuvaratkaisuja. Hän tuottaa hilpeän dramaattisia, tarinallisia kuvia. Lisäksi Milla huomioi asiakkaan tarpeiden kokonaisuuden: hän on näkemyksellinen viestinnän moniosaaja ja henkilöbrändäyksen tulenkantaja. millavonkonow.fi

Aki, koodaaja, wordpress osaaja

Aki on kärsivällinen ongelmanratkaisija ja digitaalinen pohdiskelija. Mikään homma ei jää puolitiehen. Akilla on myös oma Kotisivupalvelu. kotisivupalvelut.fi

Vieritä ylös